Onze tips voor een succesvolle verpakking van haar producten.

Discount Pack is een verpakking specialist voor professionele en individuele. Wij bieden een breed scala van verpakkingen karton, bel papieren en accessoires om u te helpen met uw zending, uw verhuizing of gewoon in de archivering of opslag van uw persoonlijke en professionele effecten.

Er zijn meer dan 4000 verpakkingen producten. Discount Pack wordt erkend voor de kwaliteit van deze producten en vooral hun onklopbare prijs. We oefenen een beleid van dalende prijzen, afhankelijk van het volume van het product besteld. Hierdoor kunt u besparen in vergelijking met het aanbod van onze concurrenten.

Karton: de handige verpakking en goedkoop

Hoe overwegen verzending van producten of een beweging zonder een doos leger? Sterker nog, de doos heeft een aantal essentiële voordelen. Ten eerste, de doos is een sterk maar lichtgewicht materiaal. Zo is de doos is gemakkelijk te dragen.

Bovendien is de doos vierkant of rechthoekige vorm die het mogelijk maakt om gemakkelijk stapelbaar en opbergbare om ruimte te besparen. Tenslotte de doos is natuurlijk een zeer goedkoop product in vergelijking met alle andere alternatieven.

Wij bieden golfkarton beter onderhoud van uw zware en kwetsbare goederen tijdens transport.

Bescherming en kalibraties verpakking

Wanneer u wilt vervoeren of verzenden breekbare voorwerpen, moet u de beste bescherming, anders zul je nooit ze te vinden in een stuk.

Discount Pack biedt oplossingen van noppenfolie, schuim papier, kraftpapier. Deze papiersoorten aanpassen aan de vorm van het object dat wordt getransporteerd en schokdempende noodzakelijkerwijs gepaard transport. Dan is er de oplossing van stalling pads voor uw object in de doos wordt gehouden.

Golfkarton is ook een geschikte oplossing voor schokken tegens van uw zware en breekbare voorwerpen te vangen.

Lijm verpakking en verpakken wijze van sluiting

Bij het verzenden, is het noodzakelijk om goed denken te sluiten haar kartons. Sterker nog, het dient om het bestuur te versterken door het geven van extra kracht door de lijm verpakking. Ook voorkomt ramp scatter uw producten zijn gevallen tijdens het rijden in de truck.

Heeft u vragen over onze verpakkingen producten, neem dan contact met ons op. Ons team is er om u te ondersteunen en begeleiden u door uw verpakkingen aankopen.