Verpak breekbare producten met beschermende oplossingen


De keuze van karton is zeker heel belangrijk, maar u moet ook nadenken over het beschermen van uw producten in uw kartonnen dozen en uw postverpakkingen. Daarom zijn er kalibratie- en beschermingsoplossingen aangepast aan elke behoefte. Onder de bestaande kalibratie-oplossingen bevinden zich ook noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier en golfkarton alsmede tissuepapier.

Hoe inpakken met noppenfolie?

Luchtkussenfolie lijkt een zeer effectieve beschermingsoplossing te zijn. Het wordt met name aanbevolen wanneer u kwetsbare producten zoals snuisterijen, vazen, verzamelobjecten, glazen voorwerpen, ... moet verzenden
Om aan alle behoeften van de klant te voldoen, zijn er verschillende soorten noppenfolie. De economische bubbelfilm is bijvoorbeeld ideaal om producten te beschermen die niet noodzakelijkerwijs een grote bescherming nodig hebben. Dan is er de biologisch afbreekbare film. Deze komt overeen met de bedrijven die zich bezighouden met het milieu. Het beschermt uw producten perfect en verslechtert in licht en hitte wanneer u klaar bent. Voor de verzending van elektronische producten is het beter om antishock en antistatische noppenfolie te kiezen. In contact met elektronische producten voorkomt deze beschermende film de vorming van statische elektriciteit. Voor ultra-fragiele producten, raden we de kraft-bubbelfilm ten zeerste aan. Uitgerust met een dubbele bescherming beschermt deze oplossing perfect al uw producten. Voor het gemak zijn er voorverpakte bubbelverpakkingsverkoopdozen. Het is een ideale oplossing om kleine producten snel te beschermen. Deze zeepbel papieren zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Wat te doen met schuimpapier?

Schuimpapier is ook een uitstekende bescherming als het gaat om verzending en verpakking van producten die gevoelig zijn voor krassen en stof. Over het algemeen wordt dit type oplossing gebruikt voor producten zoals telefoons, cd's, dvd's, enz. Deze objecten hebben inderdaad ultragevoelige oppervlakken. Het is om deze reden dat het essentieel is om ze te beschermen met schuimpapier. Net als noppenfolie is schuimpapier in verschillende formaten verkrijgbaar. Als het kleine producten zijn, is het beter om te schakelen naar verkoopautomaten schuim papier voorgesneden. Dit bespaart u tijd bij het verpakken van uw product. U kunt deze oplossing gebruiken om USB-sticks, SD-kaarten te verzenden, ... Dan is er de rol normaal schuimpapier. Het is ideaal voor behoorlijk omvangrijke producten zoals computers, tablets, televisies, ... Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Als u een winkel bent die glazen flessen (flessen wijn, flessen champagne, ...) verkoopt, raden wij u aan ze te beschermen met rollen netschede. Met deze bescherming worden uw flessen beschermd als ze vallen. Ten slotte zijn er ook schuimprofielen in U. Deze schuimbeschermers kunnen de hoeken van uw objecten of kwetsbare meubels beschermen. De hoeken van uw tafels, uw bureaus, uw tafels kunnen worden beschermd en niet worden beschadigd.

Wat te doen met handgeschept papier?

Kraft is een materiaal dat alomtegenwoordig is op het gebied van verpakkingen. Dit is wat de dozen, sommige tassen en tassen, het kraftpapier maakt ... Het wordt veel gebruikt omdat het een zeer resistent materiaal is. Kraft-papier wordt zowel gebruikt als buffer- als beschermingsoplossing. Het voordeel is dat het ook in de voedselomgeving kan worden gebruikt, omdat het in contact kan komen met voedsel. Slagers en delicatessenzaken gebruiken kraftpapier om hun vlees te verpakken. Over het algemeen kiezen ze voor kraftpapier in pak. De tassen voor fruit en groenten zijn ook gemaakt van kraft. Dit toont de weerstand van de laatste. Kraft maakt het ook mogelijk om de producten in kratten en kartons te wiggen om te voorkomen dat ze botsen tijdens transport en handling. Om zware en omvangrijke producten te beschermen en in te pakken, raden wij u aan om te kiezen voor golfkarton. Het heeft een dikte die uw producten beschermt tegen schokken. Bovendien is de laatste beheersbaar. Hiermee kunt u uw goederen gemakkelijk inpakken, zelfs als ze omvangrijk zijn.

Waarom golfkarton gebruiken?

Golfkarton is een multifunctioneel materiaal in één gebruik. Dat is het verschil tussen andere beschermende oplossingen om kwetsbare producten te verpakken en veilig te verzenden.
Met golfkarton kunt u beide producten groeperen, ze beschermen tegen schokken, trillingen, licht, stof, .... Met dit materiaal kunt u uw producten beschermen, ondanks moeilijke omstandigheden zoals koeling of bevriezing. Bovendien, door karton te kiezen, handelt u in het voordeel van het milieu omdat het 100% recycleerbaar is. Het voordeel van deze oplossing is dat deze zich aanpast aan alle behoeften van gebruikers.