Verpak breekbare producten met goede dozen

In de verpakking is de keuze van karton essentieel. Er is een veelheid op de markt om aan de vereisten van elk te voldoen. U zult eenvoudige, dubbele of drievoudige fluitkartons vinden. De keuze van de groefdikte hangt af van het gewicht en de breekbaarheid van uw producten. Hoe zwaarder een product zal zijn, des te meer zal het nodig zijn dat het karton dik is, zodat het niet breekt en het product niet wordt beschadigd. Bijvoorbeeld als u verzamelobjecten zoals beeldhouwwerken of snuisterijen moet inpakken, vervoeren of verzenden. Het wordt aanbevolen om dubbele of driedubbele golfkartonnen dozen te kiezen. Over het algemeen zijn dit soort objecten vrij zwaar en erg fragiel. Dit is waarom het beter is om te kiezen voor een goede dikte van karton.

Of het nu gaat om een verhuizing of een zending goederen, u moet misschien flessen inpakken, dat is meer glas. Dat is de reden waarom er kartonnen verpakkingen zijn die specifiek voor dit type producten zijn bestemd. Ze zijn beschikbaar voor het verpakken of verzenden van 1, 3 of zelfs 6 flessen. Elk van deze flessenpakketten is gemaakt van demping. Dit voorkomt dat de flessen tegen elkaar botsen tijdens transport, lossen of zelfs tijdens een beweging. In dit soort verpakkingen zijn glazen flessen (fles wijn, champagne, bier, ...) perfect geplaatst. Er zal geen breuk en geen verslechtering zijn.

Omdat er producten zijn met verschillende formaten en formaten, moet de verpakking zich daar ook aan aanpassen. Sommige bedrijven verzenden en verkopen lange producten. Om hen in staat te stellen dit soort producten veilig te verzenden, zijn er kartonnen verpakkingen die speciaal zijn bedoeld voor lange producten. Je zult er een paar vinden met vierkante vormen en ronde vormen. Het zal afhangen van uw behoefte. Deze lange pakketten zijn perfect voor het verzenden van posters, posters, plannen, ... Dit zijn kwetsbare producten die niet gebogen of geil mogen zijn. Dankzij deze wordt dit soort goederen niet beschadigd. Hun indeling staat je ook toe om je producten in te voegen en te extraheren zonder ze te beschadigen. Dit is een belangrijke factor om te overwegen, omdat het vaak op deze momenten is dat de producten beschadigd zijn. Deze pakketten zijn ontworpen om aan deze vereisten te voldoen. Zoals alle verpakkingen die op onze site aanwezig zijn, zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten. We willen dichter bij de behoeften van onze klanten zijn.

Zoals eerder gezegd, zijn er verpakkingen voor alle producten die er op de markt zijn. Als u bijvoorbeeld boeken wilt verzenden, raden we u aan om dit te boeken voor dit type product. Er is ook een postverpakking met schuimbescherming aan de binnenkant. Deze worden ten zeerste aanbevolen voor het verzenden van producten die gevoelig zijn voor krassen en stof.

Als u goederen veilig wilt verzenden, vooral als ze kwetsbaar zijn, raden we u aan deze te voorzien van waarschuwingslabels met de inscripties "Breekbaar", "Hoog" en "Laag". Op deze manier kunnen vervoerders worden voorgelicht over hoe met de goederen moet worden omgegaan en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden getroffen. Deze signaleringslabels zijn perfect klevend, ongeacht het medium.