Aangepaste en ecologische verpakkingen

Omdat de bescherming van het milieu een oorzaak is die voor ons erg belangrijk is, bieden we producten die zowel aanpasbaar als milieuvriendelijk zijn. Met onze producten kunt u een positief imago van uw merk overbrengen dat ook uw klanten en andere consumenten laat zien dat u iets voor het milieu doet. In een tijd waarin duurzame ontwikkeling en ecologie steeds belangrijker worden in de hoofden van mensen, zal het aanpassen van recycleerbare materialen in uw voordeel werken.

Of het nu onze kartonnen dozen, sommige van onze tassen en onze voedselverpakking zijn, ze zijn gemaakt van kraft. Kraft is een ultra schok- en scheurbestendig materiaal en is gemaakt van natuurlijk recyclebaar materiaal. Dit komt omdat de kraft een resistent materiaal is dat erg gebruikt wordt als verpakking, het is voor de dozen, maar ook voor de tassen. Door te kiezen voor onze producten op basis van kraftpapier, vindt u verpakkingen die bestand zijn tegen schokken, u positieve en belangrijke publiciteit geven en het milieu respecteren. Naast het overbrengen van de waarden van uw bedrijf, toont u uw betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling. Dit zal een positieve weerklank hebben bij uw klanten en andere consumenten. Door uw milieuvriendelijke verpakking aan te passen, kunt u zich op een duurzame en efficiënte manier registreren in de hoofden van uw consumenten. Dit biedt u de mogelijkheid om uw reeds verworven klanten te behouden, maar ook om nieuwe klanten aan te schaffen.

Door de speciale verpakking te kiezen die wordt aangeboden door de verpakkingsspecialist Packdiscount, maakt u een zekere en blijvende publiciteit, maar toont u ook uw engagement voor duurzame ontwikkeling en de milieufactor. Dit zal grotendeels in uw voordeel werken en het zal de manier zijn voor u om de waarden van uw merk aan uw klanten en anderen te laten zien. Het aanpassen van uw verpakking en uw inzet voor het milieu zullen uw producten en uw merk tot een must maken.