Verpakking: naar behoren aan hun percelen te beschermen - Tips

Om in een zending beste bescherming voor haar producten, tijdens een verhuizing of om andere redenen, is het belangrijk om de kartonnen verpakking te kiezen, evenals alle producten die u zullen helpen de bescherming van uw -pakket.

Dit is de reden waarom het hele team Pack Discount, specialist in de verpakking, nodigt u uit om een ​​aantal van deze tips te ontdekken om u te helpen inpakken, te beschermen en te verzenden van uw dozen en pakketten zonder risico .

Noppenfolie of pak flo hoe goed de bescherming van het product?

Het is essentieel om het product goed te beschermen worden gericht zodat geen breukgevaar tijdens transport. In veel gevallen is het nuttig om noppenfolie dat flexibel en licht gebruik, zal een goede bescherming te verzekeren.

Sterker nog, onze bubble filmrollen zeer goede bescherming die past bij de vorm van uw producten en dus fungeert als een schok pad zijn. Ontdek onze film volledig biologisch afbreekbaar bio bubble, is ook milieuvriendelijker.

Vind ook onze flo pak rollen die een uitstekende bescherming biedt. Sterker nog, de timing deeltjes vul je kartonnen dozen om elk risico op schokken te vermijden.

Dozen & Gekleurde rekfolie hoe te kiezen en te beschermen de verpakking?

Er zijn vele mogelijkheden voor het verpakken en u adviseren over uw keuze om te kiezen voor een pakket in de buurt van de grootte van uw object. Als het pakket is te groot is, kan het object te verplaatsen naar de verpakking. U kunt altijd, om dit te verhelpen, voltooi de flo pak karton of krantenpapier.

Op onze online shop kun je verschillende modellen van dozen met andere afmetingen en specificaties te vinden. Wij zullen als zodanig een eenvoudige gegolfd kartonnen doos voor de scheepvaart en het transport lichtobjecten. Als uw pakket is een zwaar voorwerp, raden wij u aan in plaats daarvan kiezen voor een triple golfkarton doos.

En als u extra bescherming voor uw boxen wilt, kunt u ze verpakken in zwart plastic folie, die ook de nieuwsgierige ogen te beschermen.

Verpakking Lijm: de afsluiting van het pakket

Voor het verpakken van uw pakket, is het noodzakelijk om alle openingen met duct tape plug: het zal de doos stollen. Aarzel niet om meerdere lagen te maken aan de kracht van uw pakket te verbeteren. Sterker nog, als er een pakket dat u sturen per post of door een vervoerder, is het goed om te weten dat het transport veel storingen zal ondergaan.

Dus om de meest mogelijke ongemak te voorkomen, raden wij u aan de beste bescherming van uw pakket. Aarzel niet om contact met ons op voor uw vragen over de verpakking van aankoop.