Verzendkokers

De drievoudige golfkarton verpakking is ontworpen voor zeer zware en zeer broos. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. Deze triple wall dozen worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport.

Kartonnen exportdozen zijn gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De drie groeven en buiten kraft kartonnen dozen uitstekende weerstand tegen breken en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. Het drievoudige golfkarton is speciaal bedoeld voor zeer zware en zeer kwetsbare producten en waarvan verzending over een lange afstand wordt uitgevoerd. De drievoudige groef biedt extreme weerstand tegen schokken en andere beschadigingen. De triple-flopkarton is bestand tegen alle soorten transport. Om onze klanten een ruime keuze te bieden, bieden we deze kartonnen drievoudige groef in verschillende afmetingen aan. U kunt contact opnemen met ons team om de juiste maat van uw doos te kiezen.

Om uw zeer zware en zeer breekbare producten een zeer hoge bescherming te geven, raden wij u ten stelligste aan om uw producten te blokkeren met behulp van onze kalibratie-accessoires zoals noppenfolie, kraftpapier, noppenfolie, enz. Naast worden beschermd door de drievoudige fluit, uw producten zullen ook worden beschermd tegen elkaar in uw triple-flute doos. Om uw krat manipulatiebestendig te maken, wordt het gebruik van rekbare films en kleefstoffen sterk aanbevolen. De rekfolie beschermt uw goederen tegen slecht weer en andere schade, en de kleefstof verzegelt uw kartonnen doos.

Grand-indeling kartonnen selectie

Triple Carton Packaging Groove voor verzending en exporteren van zeer zware en fragiele kosten

Van een foolbestendige weerstand is de drievoudige groef van de kartonkartonpas speciaal aangepast aan het transport van zeer zware of fragiele voorwerpen, ongeacht de verzendmiddelen. Het Triple Groove Fund wordt aanbevolen voor opslag en export op lange termijn. Ideaal voor het exporteren en verzenden van grote en zware producten, de drievoudige dikte van de doos zorgt voor een grote stijfheid.
Ons advies: Zorg voor de juiste timing van uw producten, zodat u ze met hun verpakking wilt solideren en ze kunt beschermen tegen eventuele ongevallen. Triple Groove-box individueel verkocht. Bevestig je dozen veilig op de pallets met stretchfilm of strip. Vind ook onze containers in karton, containers neotainer.

De American Case Triple Groove Ideal Ausi als een kartonbeweging!

De afmetingen van de kratten zijn innerlijk. Als u goederen voor een lange tijd in uw werkplaats of magazijn wilt opslaan, of als u een verre verzending moet uitvoeren, zal de drievoudige groefkrat perfect aan uw behoeften voldoen. Zijn drievoudige dikke brengt de stijfheid en weerstand die uw producten beschermt, of het nu tijdens hun opslagperiode of tijdens de gehele zending is. De Amerikaanse triple groove-zaak wordt meestal gebruikt voor opslag of verzending van zware en grote producten. Een ander voordeel is dat deze Triple Groove kratten perfect palletizable. Om uw kratten op de pallets te houden, gebruikt u de stretch film. Dit zal u toelaten om uw goederen tussen hen te houden, maar ook om hen te beschermen tegen stof, vocht, slecht weer of nieuwsgierige ogen. Ook de bescherming van uw producten met onze bescherming oplossingen in de VS kratten met een triple groef. Ontdek ook ons ??enkele kratten en dubbele groef.

...
Voir plus..
Filters

In welk geval gebruik je een kartonnen doos met drie fluiten ?


De kartonnen doos met drievoudige groef is speciaal bedoeld voor zware en zeer breekbare producten, maar ook voor een hoge toegevoegde waarde. Het triple-flute-bord is ontworpen voor lange-afstandszendingen: luchttransport, of export in container-, zee- en railvervoer. Evenals voor het verplaatsen van omvangrijke en zware voorwerpen.

In welk geval een drievoudige groef kartonnen doos, opslagkaart?

Deze kartonnen doos is gereserveerd voor zware en fragiele producten met hoge toegevoegde waarde. Niet-carrier-producten. Deze doos is speciaal ontworpen voor langdurige expedities: luchtvervoer of export naar container, maritiem en spoorvervoer. Kies voor de signaleringsetiketten om de fragiliteit van uw producten tijdens een afzender te voorkomen. Voor minder omvangrijke pakketten, Kies minder fragiel en lichter, voor de eenvoudige groefcase.