Vragen over verhuisdozen

Hoe zijn verhuisdoos te sluiten?

Om ervoor te zorgen dat de verhuisdoos wordt gesloten, verdient het de voorkeur om te kiezen voor plakband. Inderdaad, elk van onze kleefbanden heeft een uitstekende kleefkracht, ongeacht het type kartonnen beweging. Onder onze lijmen vindt u smeltlijm polypropyleenkleefstoffen, PVC-kleefstoffen, gekleurde kleefstoffen, ketting- en kaderversterkte kleefstoffen, gegomde kraftstrips, enz. De keuze van uw kleefstof zal worden gemaakt op basis van het type en het gewicht van de kleefstof. de te verzenden goederen. Om uw verhuisdoos te sluiten, kunt u ook vertrouwen op onze bindoplossingen met onze strips. Over het algemeen wordt deze oplossing voornamelijk gebruikt om dozen met zware lasten te sluiten. Om u te helpen bij het beveiligen van uw verhuisdozen, hebben wij haspels die het u gemakkelijk maken om de riem te gebruiken voor het omsnoeren van uw goederen.

Hoe vul je een verhuisdoos?

Voordat u overweegt om uw karton te verplaatsen, is het al nodig om de afmetingen van uw karton en de goede dikte ervan te kiezen. Voor zwakke en lichte producten zal het enkele golfkarton zijn missie naar behoren vervullen. Aan de andere kant, als uw producten meer dan 20 kg wegen, moet u zich wenden tot onze dubbele of drievoudige fluitkartons. Om uw vakjes te vullen zoals het hoort, adviseren wij u ook om dozen te kiezen die zijn aangepast aan de vorm van uw producten. Om uw lange producten te verpakken bijvoorbeeld, kies dan voor onze dozen voor lange producten, voor uw flessen kiezen voor onze verpakkingsflessen, ... Voor spiegels, die zeer fragiele objecten zijn, raden we aan om ze in extra platte dozen te plaatsen of in telescopische dozen. Zodra het goede karton is gekozen, moet u nadenken om uw producten te beschermen door te kiezen voor onze oplossingen zoals het bubbelpapier, het schuimpapier, het kraftpapier, het vloeipapier of de remblokjes. Het is heel gewoon dat objecten tijdens een zet breken. Dat is waarom we u adviseren om te anticiperen op de achteruitgang van uw objecten door ze te beschermen met onze beveiligingsoplossingen. Zodra uw doos vol is, vergeet dan niet om deze te sluiten met onze verpakkingstapes. Met dit alles worden uw dozen correct gevuld, uw producten goed beschermd en u verliest niets omdat uw verhuisdozen goed gesloten zijn.

Hoe uw verhuisdozen organiseren?

Om uw verhuisdozen te organiseren, is het belangrijk om een ​​naam te geven aan elk van uw dozen met een marker: kartonnen boeken, kastjes, kartonnen kleding, ... Dan moeten we dozen kiezen die zijn aangepast aan uw producten. Voor uw kleding raden we u bijvoorbeeld aan om voor onze garderobe te kiezen in plaats van ze in andere dozen te vouwen. Met de kledingkast kunt u uw kleding in goede staat houden en beschermen tegen stof en andere beschadigingen. Om uw verhuizing te vergemakkelijken, bieden wij u bewegende benodigdheden die bewegende kits zijn. In deze verwijderingskits vindt u verschillende soorten karton die bewegen (enkele groef, dubbele groef, ...), kleefstoffen en haspels voor strips om uw kartons, scharen en snijplotters te sluiten, rollen bubbeltjesplastic om te beschermen uw kwetsbare producten, vouwwagens om de beweging van uw kartons te vergemakkelijken, ...
Om al uw documenten te transporteren, raden wij aan om onze incheckbalies te gebruiken. Ze zijn precies gemaakt voor dit doel en dit zal u toelaten uw documenten geheim te houden en ze niet te verliezen.
Goed georganiseerde dozen maken een zet veel gemakkelijker en sneller.

Wanneer beginnen met verhuisdozen?

Omdat verhuizen een gecompliceerde en vermoeiende tijd is, raden we u aan om van tevoren te beginnen om uzelf te organiseren. Verspil dus geen tijd met het kiezen van je kaarten en het organiseren van jezelf. Bepaal vanaf het begin de vakken waarin je objecten terechtkomen: karton voor de borden, dozen voor de bril, dozen voor de dvd, ... Door je op deze manier te organiseren, zal het gemakkelijker voor je zijn om je objecten te vinden na je verplaatsing. Dit bespaart u veel tijd. Een verhuizing begint nooit dezelfde dag. Het begint ruim voor, dat wil zeggen bij het kiezen van je kaarten. Pak de verschillende dozen die u nodig hebt. Kies de kledingkast voor je kleding, de dozen voor lange producten, de extra platte dozen voor je spiegels, ... Begin ook om de producten die je niet dagelijks gebruikt in je dozen te doen. Dit zal u tijd besparen voor de toekomst. Rust jezelf uit met plakband, strips en haspels om de verhuizing van je verhuisdozen te verzekeren.