Veiligheidszegels

Hier is een complete lijn van nietmachines.
Nietmachine mechanisch, pneumatisch nietmachine om uw dozen, containers veilig te stellen ... op een pallet.
Ons niet-assortiment bestaat uit een handmatige nietmachine en een pneumatische nietmachine. Hiermee kunt u de nietoplossing kiezen die het beste bij u past. In onze nietoplossing vindt u ook nietjes die overeenkomen met de nietmachine die u hebt gekozen. Als u niet weet welk type nietmachine u moet kiezen, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Zij zullen u begeleiden bij uw keuze om de beste nietoplossing te vinden. Met de handmatige nietmachine kunt u gemakkelijk in gebruik en zeer beheersbaar zijn. Met deze nietoplossing wint u sneller en nauwkeuriger.

Met de pneumatische nietmachine bespaart u op tijd, maar vooral op productiviteit. Deze nietmachine is zeer hanteerbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het kiezen van de juiste nietmachine is niet voldoende. U moet ook de juiste nietjes kiezen om uw werk onberispelijk te maken. Als je decoratiewerk wilt doen, gebruik je best fijne nietjes omdat ze niet erg zichtbaar zijn. Ze zijn ideaal voor het leggen van stoffen en ander handmatig werk. Middelgrote nietjes zullen in plaats daarvan worden gebruikt om kratten, meubels te monteren. Zware nietjes gebruikt in de bouw in structurele assemblages of houten verpakkingen. Assembleer uw kratten, containers en pallets met onze handnieten en pneumatische nietmachines. Zoek de nietoplossing die aan uw verwachtingen voldoet. Ontdek onze andere lijm- en bindoplossingen op onze site en zorg ervoor dat uw kratten, dozen en containers gesloten en onderhouden worden.
...
Voir plus..

Kies je clips op basis van de applicatie.
Voor dat uw werk is onberispelijk, is het belangrijk om nietjes verenigbaar is met zijn gereedschap en de kwaliteit van de vraag nietjes perfect inspelen op de beperkingen van het gebruikte materiaal en zijn steun te kiezen.
Nietjes fine : Fine nietjes worden gebruikt in decoratieve werken, verpakking die een onopvallende nieten. Ze zijn perfect voor het leggen van stof, weergave, etikettering en handenarbeid. Op het gebied van houten-frame constructie en normen RT 2012, worden ze gebruikt in de installatie van vochtschermen, isolatie membraan eist een buitenste outfit om te voorkomen dat scheuren van het materiaal in te stellen. De fijne clips bestrijken een breed scala van toepassingen, zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal, maar ook in roestvrij staal voor de installatie van natte materialen.
Nietjes medium : De gemiddelde clips zorgen voor uiteenlopende lengten het grootste aantal toepassingen. De beste oplossing om het werk van vergaderingen dozen, meubels, diverse houten meubels ... net als de achterkant van nieten panelen.
Nietjes lourdes : Zware nietjes worden meestal gebruikt in de constructie van structurele samenstellingen of houten verpakkingen.
Ells worden gewaardeerd om hun veelzijdigheid in verschillende toepassingen, zoals het opruimen, het installeren van panelen, hebben betrekking op de houtskeletbouw, de buitenkant timmerwerk, verpakking doos, pallet ...