Telescopisch karton en variabele hoogte

Bruine dekseldoos met variabele vulhoogte hoogte zijn ontworpen om de hoogte van uw producten aan het schip te passen. U vindt een ruime keuze aan telescopische dozen en dozen met variabele hoogte tegen de beste prijs !  Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.

Hier vindt u een ruime keuze van de verpakking kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van telescopische dozen en dozen met variabele hoogte ... Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de verpakking kartonnen dozen. Kartonnen dozen met variabele hoogte staan ??bekend om hun praktische bruikbaarheid, omdat ze zich aanpassen aan de hoogte van uw goederen. U kunt deze doos met variabele hoogte gebruiken om lichte en kwetsbare producten te verzenden. Handig voor alle bedrijfssectoren, wordt het karton met variabele hoogte veel gebruikt in de drukkerij- en uitgeverijen. Zijn kraftdeken biedt grote weerstand tegen uw verpakking en beschermt zo effectief uw goederen. Onze in hoogte verstelbare dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om u meer keuzes te geven.

Zoals karton met variabele hoogte past het telescopische karton zich ook aan de hoogte van uw producten aan. Verschillende dimensies zijn beschikbaar om dichter bij uw behoeften te zijn. Voor een betere bescherming van uw producten, kunt u dempingstoebehoren gebruiken zoals schuimpapier of noppenfolie. Hiermee zullen uw producten geen verslechtering ondergaan en worden ze tijdens hun verzending beschermd. Denk ook aan het sluiten van uw telescopische kartonnen dozen dankzij onze lijmen. Het is erg belangrijk om uw telescopische dozen of uw kartonnen dozen met variabele hoogte te sluiten om diefstal van uw goederen te voorkomen. Als u vragen heeft over de grootte van de vakken, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing.

...
Voir plus..
Filters
2 articles

De voordelen van de telescopische kartonnen doos? 

De telescopische kartonnen doos is een verpakking die kan worden aangepast aan de hoogte van uw producten. Met een telescopische doos worden uw producten veilig en snel verzonden. De hoogte van de doos is ideaal voor het verzenden van uw platte en kwetsbare producten: lijst en spiegel; evenals uw printproducten: catalogus, brochure, flyer, billboards. Zeer snel en eenvoudig, het vereist geen montage of demontage, plaats uw producten gewoon onder de afdekking.