Textielverpakking

Hier ons assortiment verpakkingen voor flessen ... Een volledig gamma van e-commerce pakket.

Onder zijn volledige gamma van e-commerce verpakking, Packdiscount verpakking specialist, biedt een scala van kartonnen doos speciaal gewijd aan de wijnflessen.
Met dit soort van kartonnen doos, kunt u uw flessen wijn, glazen flessen of plastic flessen, het schip veilig zonder het risico dat ze worden gebroken, gebroken of verslechterd tijdens de verzending. Om het vervoer van uw kartonnen doos met daarin uw flessen wijn en glazen flessen te maximaliseren, raden wij u aan uw kratten te sluiten met lijm. Het is onmogelijk om uw pakket te openen zonder verslechtering van de doos. U kunt er ook voor zorgen sluiten van uw krat met behulp van de stretchfolie.


Onze gehele reeks kartonnen doos bestendig en praktisch.

Dit komt door het afkalven eenvoudige groef in de doos geplaatst. U kunt uw flessen wijn, champagne en glazen flessen (bier, water, melk), zet zonder schokken tijdens het transport. De inhoud van de fles verpakking maakt het gebruik van verschillende glazen flessen, dankzij zijn vorm gedurende 1, 3 of 6 flessen.

Bij elk product de verpakking! Als u wilt uw flessen veilig te verzenden, zonder te hoeven vrezen schokken tijdens het transport, er rekening mee dat er een verpakking die speciaal voor dit doel ontworpen.

Waar de verpakking voor flessen tegen een concurrerende prijs te vinden? Hoe doen ze bescherming van uw goederen? Check out alle nuttige informatie op de fles dozen.

Waar een pakket voor fles wijn en andere glazen flessen of plastic te vinden?

Packdiscount, verpakking specialist, biedt kaarten voor de kwaliteit van flessen op meer dan concurrerende prijs. Met ons uitgebreide assortiment van de doos en de doos voor fles, zult u verzekerd van het vinden van het pakket dat aan uw behoeften voldoet.

Een zending van de verwachte fles? Trust Packdiscount! Ontdek onze krat modellen voor flessen, om uw goederen veilig te sturen.

Kenmerken van onze flessen verpakkingen

Als specialist, Packdiscount ter beschikking stelt een ruime keuze aan dozen en boxcase dozen, met inbegrip van de scheepvaart kartons voor zowel resistent en beschermende flessen. Om u volledige tevredenheid en voldoen aan al uw wensen, bieden wij fles dozen, met of zonder cruise.

Verkrijgbaar in verschillende maten, kunnen onze kaarten voor flessen geschikt voor flessen wijn, bier flessen of champagne flessen, zonder dat ze door schokken tijdens het transport mogelijk beschadigd. Uitgerust met timing, onze kratten zijn zowel resistent en praktisch voor uw grootste plezier.

Als u een wijnwinkel of een individu op zoek naar een mooi geschenk pakket, dan kunt u ook onze aangepaste fles gevallen kiezen.

Verzenddoos voor 6 flessen
Voor verzenden van uw batches van flessen veilig, onze scheepvaart fonds voor 6 flessen heeft een enkele scheve kartonnen module. Dankzij de geïntegreerde sleeve kalibratie, dit model onderhoudt uw flessen op zijn plaats, terwijl ze tegen mogelijke schokken te beschermen tijdens het transport. Geen behoefte om gebruik te maken bubble papier of andere bruiloft materialen en bescherming. Om maximale veiligheid te garanderen voor uw zendingen, ook denken aan onze plakband voor het sluiten van uw dozen.

Kartonnen doos voor fles


Onder onze catalogus, ontdek ons ??volledig gamma van de scheepvaart kratten voor flessen. Dit is een doos die 1-3 flesjes van 33 cl tot 1 liter kunnen bevatten. Uitgerust met een kartonnen schokbestendig groove, dit pakket beschermt uw zendingen tegen krassen en schokken tijdens het transport en handling.

Levering van onze kratten voor fles

Voor een winst van ruimte en voor de veiligheid van de goederen te verzekeren, zijn al onze flessen modellen plat geleverd. Wij leveren u in heel Frankrijk binnen 24 uur naar 72 uur.

...
Voir plus..
Filters

Een origineel geschenkidee: de verzending door de functie van een doos met champagneflessen of bieren

Om uw flessen effectief te beschermen, beveelt PackDiscount, de verpakkingspecialist, ten zeerste aan het assortiment golfkartonflesverpakking aan. De gegolfde kaart is bestand tegen scheuren, die vermijdt dat uw verpakte ROMPE tijdens het transport en de flessen vallen en breken. Bovendien absorbeert de gegolfde kaart schokken, die uw flessen effectief tijdens het transport beschermen.

Naast onze kratten en dozen voor uw zendingen, adviseren wij u om bubble-enveloppen of bubbelpapier te gebruiken, om de fles om te wikkelen, voordat u het in de karton opbergt. We plaatsen ook een reeks schuim en timing om uw verpakking te voltooien en uw flessen optimaal te beschermen. U kunt ook onze flespakkingset gebruiken.

Met de ontwikkeling van de verkoop op internet zijn steeds meer e-traders. Om aan uw e-commerce verpakkingsbehoeften te voldoen, bieden wij een ruime keuze aan producten zoals onze: kratten en dozen voor uw expedities, bubbel enveloppen voor het verzenden van fragiele producten. Al deze items zijn geschikt voor uw zendingen. Voor professionals in wijngaard, of de verkoop, raden wij onze flesverpakkingsset aan.