Verstevigde en technische verpakkingslijm

Plakband versterkte verpakking
Vind een reeks gewapende verpakking tapes, zelfklevende tapes gewapend draad naar draad, gewapende wovens lijm. De banden bieden gesloten kartonnen dozen voor de verzending. Packdiscount is de specialist in versterkte verpakking tape ... voor particulieren en professionals. U vindt een ruime keuze aan zelfklevende tapes voor gewapende verpakkingen. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt goedkope gewapende tapes. Beveilig uw zendingen en zendingen door de versterkte plakband.

Ontdek een compleet aanbod van de verpakking tapes voor het afdichten van kartonnen doos, container ... Van deze lijm- en verpakkingsoplossingen biedt verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment versterkte en technische verpakkingskleefstof om de sluiting van uw verpakkingskartons te garanderen. Dit assortiment bevat dubbelzijdige kleefbanden, ducttape, maskeringstapes, aluminium kleefbanden, gegomde kraftbanden, enz.

Masking tape wordt veel gebruikt voor het schilderen. Het voordeel van deze lijm is dat deze heel gemakkelijk met de hand wordt gesneden. Canvastape staat bekend om zijn ultra-weerstand. Het wordt ook erg gebruikt om objecten te repareren of te versterken. Deze lijm is zeer goed bestand tegen slecht weer en waterdamp. Het hecht aan elk oppervlak, ruw of glad. Al onze versterkte en technische verpakkingslijmen zijn van een zeer hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen. Afhankelijk van uw behoeften, vindt u in dit bereik de lijm die aan uw verwachtingen voldoet. Ontdek onze andere oplossingen voor het sluiten van kratten en dozen, zoals kleefband, veiligheidszegels, elastiekjes en strapping. Al onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten om dichter bij uw behoeften te zijn. Ze zijn ook van zeer hoge kwaliteit en altijd gegarandeerd tegen de beste prijzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen bij het kiezen van de beste tapes en strapping-oplossingen.

...
Voir plus..
Filters

Enkele kenmerken om te weten om goed de technische kleefstof van verpakking te kiezen:
Creed-lijm is perfect voor meermalig gebruik en deze lijm wordt gebruikt voor doe-het-zelvers, thuis of op kantoor. Armor Adhesive biedt ons ook een aantal voordelen: ripstop in beide richtingen. De lijm hecht perfect en is perfect voor export naar koude of warme landen. Strapping Adhesive is ideaal voor het verpakken van pallets en het assembleren van bijzonder zware materialen. De rekbare tape Temporel® maakt het mogelijk om producten vast te zetten op een pallet zonder folie, voor intern transport