Verpakking

Plastic verpakking zakken.


Zorgen voor een doeltreffende bescherming van uw producten met onze plastic zakken. een grote selectie van plastic zakken voor de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs, biedt goedkope plastic zakken.
Ontdek een compleet aanbod van plastic zakken: rits zak zak bubble zak met plakband ... die zal voldoen aan uw verpakkingen Haal het beste prijs op de aankoop van plastic zakken en verpakkingen voor al uw boodschappen pakketten door middel Packdiscount. Met de plastic zakken die worden aangeboden door de verpakkingsspecialist Packdiscount kunt u al uw producten verpakken. U kunt uw producten veilig verzenden, omdat ze worden beschermd door onze hoogwaardige plastic zakken. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij een compleet assortiment plastic zakken, zoals een plastic zak van 50 of 100 micron, de plastic zak met zelfklevende sluiting, met ritssluiting, met sluiting met schuif. Om u nog meer keuze te bieden, bieden wij verschillende dimensies in termen van hoogte en opening. Transparante zakken maken het gemakkelijk om uw producten in een oogwenk te identificeren, waardoor u veel tijd bespaart. De plastic zak met ritssluiting of tape is erg handig omdat hij heel gemakkelijk en heel snel opent en sluit. Dankzij onze plastic zakken worden uw producten beschermd tegen stof. Of de plastic zak nu 50 of 100 micron is, hij zal tijdens de expeditie van uw expedities zeer scheurbestendig zijn. De keuze van uw plastic zak zal gebaseerd zijn op de producten die u wilt inpakken. Sommige plastic zakken zijn efficiënter dan andere, afhankelijk van wat u moet inpakken. De plastic draagtas is vaak degene die de voorkeur heeft boven andere voor textielverpakkingen zoals T-shirts of overhemden. Uw keuze zal ook gebaseerd zijn op de sluiting die u verkiest, dat wil zeggen, zelfklevende tape-sluiting, ritssluiting, ritssluiting, ... Al onze plastic zakken zijn van kwaliteit en altijd voor de beste prijs .

Selectie van transparante plastic zak: rits, lijm en eenvoudig

De Packdiscount Packaging-specialist biedt een volledig assortiment plastic zak voor het verpakken van al uw producten. In dit bereik van plastic zak vindt u in het bijzonder de plastic zakken 50 en 100 micron, de plastics-sachets met kleefstofsluitingen, ritssluitingen of met cursor. Met dit type plastic zak kunt u eenvoudig uw producten identificeren, waardoor u veel tijd krijgt. Om aan al uw behoeften te voldoen, biedt de Packdiscount Packaging-specialist verschillende dimensies die ze in termen van hoogte zijn of uw verpakking openen. De kunststoffen met klevende sluiting, ritssluiting of cursorafsluiting zijn erg handig. Inderdaad, het openen en sluiten van de plastic zak wordt zeer snel en heel gemakkelijk gedaan. Om uw plastic zakken te sluiten, kunt u ook de elastische armbanden gebruiken.
De plastic zak is efficiënte verpakking om uw producten tegen stof te beschermen en de veiligheid en bescherming van uw objecten tegen tranen te garanderen. Al ons assortiment plastic zak wordt gebruikt voor professionals en individuen. Vind al onze kwaliteit plastic zakken en altijd tegen de beste prijzen. U vindt ook complete reeksen plastic zakken, krafttassen, winkelzakken en plastic schedezakken om de conditionering van uw producten te waarborgen.

...
Voir plus..
Filters
2 articles

Hoe de weerstand van verschillende plastic zakken weten?

 

Alle plastic zakken niet dezelfde sterkte hebben en deze zal variëren afhankelijk van de geselecteerde micronnage. De micronnage overeen met de grootte van de vezels en in ons geval zij kunststofvezels. Zo is het mogelijk om plastic zakken vinden 20 micron, dun en zwak die algemeen worden gebruikt voor lichte producten met een gewicht van minder dan 1 kg tegenstelling plastic zakken 40 of 50 micron die ze geschikt voor zwaardere producten zoals spijkers, schroeven, etc. Merk echter op dat de plastic zakken niet meer dan 3 kg, anders kan breken. Voor zwaardere producten (meer dan 10kg), raden wij u kiezen voor tassen van 100 micron, zie 150 of 200 micron. Deze plastic zakken zijn zeer duurzaam en geschikt voor zeer zware producten (tabellen, gereedschap, granules, ....). En voor comfort, ook ontdekken onze plastic zakje met ritssluiting modellen die gemak te bieden wanneer je je tas te sluiten.
 

Waarom kiezen voor een plastic zak met plakband?

 
Te pakken, pakketten en presenteer uw producten, het hele team van Packdiscount biedt tal van plastic zak modellen, waaronder de plastic zak met plakband. De kunststofzak met plakband is een model dat weerstand bij verpakking en functionaliteit biedt. Inderdaad, tape zakken eenvoudig en snel te sluiten grotere efficiëntie bij het sluiten. Het hebben van een flap 4cm u sluiten, maar u de tas ook gemakkelijk te openen. Bovendien onze plastic zakken met plakstrip bevat een luchtgat om het maximale volume van het pakket na het sluiten te verminderen. Als u wilt kwetsbare producten te pakken, ook ontdekken onze plastic zak bubble zelfklevende sluiting. Deze tas kan de bescherming van uw gevoelige en wrap producten.

Hoe ken je de weerstand van transparante plastic sachets?

Alle tassen en plastic zakken hebben niet dezelfde weerstand en het zal variëren afhankelijk van de gekozen micronage. De microning komt overeen met de grootte van de vezels en in ons geval zijn het plastic vezels. Het is dus mogelijk om plastic zakken van 20 micron te vinden, zeer fijn en laagbestendig dat in het algemeen wordt gebruikt voor lichte producten met een gewicht van minder dan 1 kg in tegenstelling tot plastic zakken bij 40 of 50 micron die zijn aangepast aan zwaardere producten, zoals nagels, schroeven, enz. . Wees voorzichtig, maar dat de plastic zak niet meer dan 3 kg bevat, anders kan het breken. Voor zwaardere producten (boven 10 kg) adviseren wij u om te kiezen voor tassen van 100 micron, zie 150 of 200 micron. Deze plastics-sachets zijn zeer resistent en aangepast aan zeer zware producten (tafels, gereedschappen, korrels, ...). En ontdek voor meer comfort ook onze plastic zip-tas-modellen die u praktisch bieden bij het sluiten van uw tas.

Waarom kiezen voor een transparant of wit plastic zakpakket?

Om uw producten in te pakken, te conditioneren en te presenteren, biedt het hele Packdiscount-team veel plastic zakmodellen, waaronder de plastic zak met plakband. Daarnaast bevatten onze plastic sachets met plakband een ventilatieopening om het volume van het pakket maximaal na sluiting te verminderen. Als u fragiele producten wilt inpakken, ontdekt u ook onze lijmsluitende plastic zak. Deze verpakking beschermt en wikkelt en wikkelt uw gevoelige producten.

Waar te koop kleine plastic zak en zelfklevende hersluitbare zak?

De plastic zak met plakband is een verpakkingsmodel dat u, tijdens verpakking, weerstand en bruikbaarheid biedt. Inderdaad, plakbandzakken zijn eenvoudig en snel om te sluiten voor meer efficiëntie bij het sluiten. Het hebben van een flap van 4 cm je zult sluiten, maar je zult deze tas ook gemakkelijk openen.

Waar vind je kleine voedsel plastic zakken voor snoep?

U vindt op onze website plastic zakken en kraftzakken met raam. Deze zijn zeer praktisch de conditionering van uw voedsel zoals gedroogde vruchten, specerijen, enz.

In welke prullenbak kan je je plastic zakken gooien? Prullenbak of biologisch afbreekbaar?

Papier, kartons, kunststoffen ... Soms aarzelt u tussen twee vuilnisbakken bij het gooien van een afval? Hoe weet u welke producten u in de recyclebare verpakkingstips kunt plaatsen, het is eenvoudig: al deze producten Jère in de gele prullenbak!