Rekfolie en palletten

Met de stretchfolie Pack Discount, het beheren van uw palletiseren : stretchfolie verpakking ! Packdiscount gespecialiseerd stretchfolie handmatig verpakking ... voor particulieren en professionals. U vindt er een grote selectie van handmatige stretch film voor de beste prijs. Verpakking films zoals stretch verzeker het sluiten van kartonnen dozen, container vóór verzending en daarom helpen de bescherming en de opslag van kartonnen dozen, containers etc. Het volledige assortiment bestaat met name uit stretch wrap film, stretchfolie handleiding, gegoten stretchfolie, stretchfolie reel ! Voel je vrij om onze producten te controleren voor het verpakken van uw dozen, kratten en containers. Packdiscount is de specialist in transparante handmatige stretchfolieverpakking, zwarte stretchfolie voor particulieren en professionals.
De polyethyleen films zorgen voor de sluiting van de kartonnen dozen, de container voor verzending en helpen zo de bescherming en opslag van kartonnen dozen, containers enz. Dit complete assortiment omvat rekwikkelfolie, handmatige rekfolie, gegoten rekfolie, zwarte rekfilm, rekfolie. Al deze goedkope rekbare films bieden u superieure kwaliteit en zijn geschikt voor uw goederen. Zwarte stretchfolies zorgen voor de sluiting en bescherming van uw kisten en pallets, maar beschermen ze ook tegen licht, weer en nieuwsgierige blikken.
Of uw kratten en pallets worden opgeslagen of vervoerd, ze worden beschermd dankzij onze rekfolies. Stretchfilms of palletiseerfilms zijn essentiële producten om te hebben, zelfs meer wanneer u in een magazijn of werkplaats werkt. Ze helpen pallets en goederen te beveiligen, zowel tijdens de verzending als tijdens de opslagperiode. Met deze rekbare films of palletiseerfilms worden uw pallets en uw goederen beschermd tegen stof, weer en nieuwsgierige blikken als u kiest voor rekfolies van kleuren.

Film selectie verpakking voor palet

Packdiscount is de specialist in Solutions voor economische en kwaliteit verpakking, voor uw zendingen en het beveiligen van uw goederen in uw magazijnen. Wij bieden u een selectie van stretch-verpakkingsfilm die is aangepast aan uw behoeften, om een ??palletisatie te doen, of het nu gaat om de opslag van goederen in uw magazijn of een expeditie. Met onze verschillende rollen, opvolgen uw palletizaties zeker! Voel je vrij om onze producten te raadplegen voor het verpakken van je dozen en verzendpallets. .

Handmatige stretchfilmroller: transparant, kleur, wit en zwart

Een van dit volledige bereik, maak je keuze tussen de handmatige stretchfilm: gegoten, met of zonder plastic tip, deze film biedt aangepaste bescherming van je kratten en karton. Vind ook onze kleur Stretch-films: Witte, zwarte blauwe en zwarte stretchfilm om uw pallets te onderscheiden en uw goederen te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Plastic filmrolmachine: gebruik met tailleband

Voor professionals stellen we tot uw beschikking een reeks stretchfilmmachine: een aanzienlijke tijdsbesparing bij het maken van uw verzendpallets.
Al deze goedkope stretchfilms brengen u een superieure kwaliteit en zijn aangepast aan uw goederen. Stretchfilms hebben verschillende toepassingen, omdat ze u toestaan ??om uw goederen te beschermen tegen stof, slecht weer en licht, hetzij in uw magazijn en werkplaats, of tijdens hun zending. Om uw stretchfilm te kiezen, moet u een aantal criteria overwegen. Om u een ruime keuze te laten, zijn rekbare films beschikbaar in verschillende dimensies. Hiermee kunt u zeker weten dat de rekbare film die bij u past. Om de juiste stretchfilm te kiezen, kunt u contact opnemen met ons team van deskundigen. Ze zullen weten hoe ze je kunnen vinden en je helpen de beste oplossing te kiezen.

...
Voir plus..

Kies haar stretchfolie?


MOVIE CAST: Dit is de rek film, hoe transparanter het assortiment. Het meerlagige en omvat een kleefmiddel. Zijn gedrag is stil en wordt gebruikt op alle banderolereuses.
Geblazen film : Het is een plastic film met een uitstekende weerstand tegen lekrijden en zorgt voor veilige deelneming pallets gemaakt van zware en hoekige ladingen.
PRE-gestrekte film: De film is niet erg dik, maar heeft een goede grip en een hoge scheurvastheid. Na het aanbrengen van de film een ??krimp geheugen verstevigt en geeft zo meer stabiliteit pallets. Belangrijkste voordelen :
  • Economisch : Het gebruik van vooraf gerekte film een ??verlaging van de hoeveelheid filmconsumptie en dientengevolge een vermindering van verpakkingskosten. Dikte - met een gereduceerde dikte ontvangen we lengte per rol startpunt van dezelfde hoeveelheid materiaal. Tijd en moeite - De vooraf uitgerekte folie is eenvoudig aan te brengen en niet veel strekken vereisen. In combinatie met lichte rollen betekent dat de operator niet hoeft te dwingen bij toepassing van de folie, waardoor de tijd voor het conditioneren en moeilijke film verminderen.
  • Ecologische : Het gebruik van dit product is een echte plus, aangezien het gewicht van de film die in de productverpakking is aanzienlijk minder dan die gedeponeerd bij de standaardhandleiding rekfolie zonder de kwaliteit van filmen.
Gestrekte film: De film al gespannen fabriek wordt gebruiksklaar geleverd. Speciaal aanbevolen voor machines zonder pre-spaninrichting. Het maakt het mogelijk een vermindering van het verbruik van maximaal 50%. In de handmatige bediening, de spoelen zijn lichter en comfortabeler gebruik.


Waarom gebruik maken van plastic folie voor uw verpakkingen?


Stretch film handleiding is van essentieel belang om uw kaarten te beveiligen en uw containers met al uw goederen wanneer ze worden bewaard in uw magazijn. Etirable de film is ook zeer nuttig bij het handhaven van de verschillende vakken van zendingen, zelfs voor de zwaarste pallets. De stretch film is elastisch effect, solide en bestand tegen scheuren, die een optimale bescherming voor uw zendingen biedt. Kosteneffectieve en die zonder veel moeite op kratten, pallets of containers, deze oplossing is ideaal voor vele van de behoeften van bedrijven en individuen omdat het een palet van meer dan 800 kg kan ondersteunen.


Welke soorten handmatige stretchfolie -t op Discount Pack wordt voorgesteld?


Packdiscount  biedt een breed scala aan handmatige stretch film voor uw behoefte aan bescherming. Je zal bijzondere stretch film pre-uitgerekt Cast handleiding voor het verpakken van uw dozen, containers etc. Zeer zuinig, het bespaart tot 50% voor het verpakken van uw zendingen, dankzij een dikte twee keer minder dan een conventionele stretchfolie. Onder de aangeboden door Packdiscount  bereik, ontdekt u de handleiding stretchfolie transparante polyethyleen, met een lengte van 250 meter of 300 meter en een dikte van 15 micron tot 30 micron. Het is thans mogelijk pallets 800kg pakken. Tot slot kunt u ook het bezit komen van etirable film mini-rollen en accessoires naar uw stretchfolie eenvoudig ontspannen.

Roller Selection Plastic Packaging Film Voor Pallet

Plastic films om uw gepalletiseerde goederen veilig!

Rekken handmatig of machinaal, transparant of ondoorzichtig, de keuze is groot als het gaat om plastic film palet. Elk model overeen met een specifieke behoefte. Om u te helpen beter te begrijpen welke bewegen moet u gebruik maken, ontdekken de kenmerken en sterke punten van al onze verpakkingen film roller modellen.

PackDiscount Packaging Specialist biedt u Best Stretch Film

PackDiscount is de specialist in economische en kwalitatieve verpakkingsoplossingen. Om uw zendingen te vergemakkelijken en te beveiligen uw goederen in uw magazijn, vertrouwen op onze deskundigheid.

Als u uw producten effectief uit te rusten, bieden wij u een selectie van stretch verpakkingsfolies aangepast aan al uw wensen. Met onze verschillende rollen, opvolgen uw palletizaties zeker! Onze goedkope rekbare films brengen u een superieure kwaliteit en zijn geschikt voor al uw goederen.

Voel je vrij om onze producten te raadplegen voor het verpakken van je dozen en verzendpallets. Wij leveren je overal in Ile-de-Hollande en in de provincies soms variërend van 24 uur tot 72 uur.

Met de rekfolie verpakken

Stretch films hebben verschillende toepassingen, is het niet verwonderlijk dat dit accessoire wordt geprezen door grote industriële, commerciële en voedingsbedrijven. Ze laten allebei om uw goederen te beschermen tegen stof, slecht weer en licht, of er in uw magazijn en werkplaats, of tijdens hun expeditie.

Om uw stretchfolie kiezen, moet u aan een aantal criteria te overwegen: de aard van de kosten te dekken, de kwetsbaarheid van de goederen, het totale gewicht en de vorm van de pallet, de aard van de bescherming verwacht. U laat een ruime keuze, stretch films PackDiscount zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Hiermee kunt u zeker weten dat de rekbare film die bij u past.

Handmatige stretchfilmroller: transparant, kleur, wit en zwart

Zoals de naam al doet vermoeden, is het gebruik van deze film model handmatig gedaan, zonder de hulp van een machine. Als algemene regel handmatig rekfolie een breedte van 450 mm.

Onder deze complete range, maak uw keuze tussen de Cast handmatige stretchfolie, met of zonder plastic tip, deze film levert maatwerk bescherming van uw kratten en karton. Vind ook onze films stretchible kleur: wit, blauw en zwart stretch film toe aan je pallets differentiëren en uw goederen te beschermen tegen nieuwsgierige ogen.

Kleur stretchfolie: sterktes

Met onze selectie van rekbare films, bieden wij de zwarte folie voor verpakkingen. Dit model heeft het voordeel dat het volledig ondoorzichtig om de vertrouwelijkheid van uw goederen te verzekeren. De zwarte stretch film beschermt uw producten van de vlucht, deze weg te houden van nieuwsgierige ogen tijdens hun opslag en transport. Bovendien, dit soort film houd je dozen weg van de stralen van de zon en het licht.

Bij de keuze van ondoorzichtige stretch films, hebben we ook heldere plastic films: blauw, geel, rood, groen en wit. Net als de zwarte plastic folie, dit model maakt het mogelijk om het zonlicht te blokkeren, waardoor de verkleuring van uw dozen te voorkomen. Het voordeel ten opzichte van de zwarte film? De felgekleurde plastic folie kunt u uw pallets snel te lokaliseren.

Transparante stretchfolie: voordelen

Eenvoudig, klassiek, maar effectief, de transparante stretchfolie heeft ook vele voordelen. Door het gebruik van deze film model, kunt u eenvoudig de inhoud van verpakte goederen op pallets te identificeren. In tegenstelling tot ondoorzichtig plastic films, de transparante model kunt u de barcode gegraveerd op de kartonnen eenvoudig scannen als dat nodig is.

Plastic filmrolmachine: gebruik met tailleband

Voor professionals, we tot uw beschikking een reeks stretch films machine: een aanzienlijke tijdsbesparing bij het maken van uw verzendkosten pallets. Dit model wordt meestal aangeboden in breedte van 500 mm.

Hulp nodig ? Neem contact op

Tenzij je een kenner, is het soms ingewikkeld om de verpakking aangepast aan elke behoefte te vinden. Om zeker te zijn om de juiste stretch film kiest, kunt u contact opnemen met ons team van experts via e-mail of telefoon. Ze zullen weten hoe om uit te vinden en helpen bij het kiezen van de beste oplossingen.