Flesverpakking

Bruine kruiswikkelverpakking om uw boeken veilig te verzenden.  De behuizing past al uw behoeften expedities, want het is aanpasbaar in de hoogte. Packdiscount verpakking specialist biedt Cases goedkoop boeken. Hier vindt u een breed scala van de gevallen voor het boek van de beste prijs te vinden.

Ontdek een compleet aanbod van bellen zakken: beveiligde envelop noppenfolieplastic bubble ... Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart boekenkasten. In ons assortiment verpakkingen heeft elk van onze boekenkasten een variabele hoogte van 1 tot 5 cm, van 1 tot 6 cm, van 1 tot 8 cm. Naast verschillende hoogtes zijn boekenkastpakketten verkrijgbaar in verschillende grootten voor breedte en lengte. Deze cases zijn speciaal bedoeld voor het verzenden van boeken, tijdschriften, records ...

De boekomslagen hebben zelfklevende sluitingen waardoor uw verpakking bestand is tegen fraude. Om de veiligheid van uw expedities te waarborgen, hebben de boekenkasten een dubbele dikte. Uw goederen zullen tijdens hun zending worden beschermd tegen verschillende schokken. Deze pakketten zijn ook erg praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Het is gemakkelijk om uw goederen in te voegen en te extraheren. Om uw producten extra te beschermen, raden we aan om dempingsaccessoires zoals noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier te gebruiken. Met deze accessoires worden uw boeken, tijdschriften en cd's niet beschadigd in de boekenkast. Zorg ervoor dat uw verpakking goed is verzegeld en kies voor het gebruik van onze plakband om uw boekenkastverpakking af te sluiten. Dit voorkomt dat iemand uw verpakking voor pond opent en uw producten steelt. Om zeker te zijn van het kiezen van de juiste kartonnen doos voor boeken, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Ze zullen weten hoe de beste oplossing te kiezen.

...
Voir plus..
Filters
2 articles
Wat is een case klaar om te boeken of te boeken (cross case)?
De boekenkasten zijn geschikt voor poststukken, vooral platte producten. De kartonnen tas is een verpakking waarmee je je boeken, dvd's of cd's kunt inpakken. Het kraftmateriaal maakt het een zeer duurzaam product, bovendien zorgt de versterking ervoor dat uw goederen tijdens het transport beschermd kunnen worden. Praktisch, het geval klaar om te plaatsen vereist geen montage en past zich aan aan de afmetingen van uw objecten: de hoogte is instelbaar tussen 1 en 6 centimeter. Het plakband zorgt voor een afsluiting tijdens het transport.