Galia kartonnen doos

De GALIA kartonnen doos is de meest economische verpakking voor alle industrieën. Onze Galia kratten zijn bijzonder aanbevolen voor de automotive leverancier. Je retouverez een grote selectie van karton Galia tarieven. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen. Hier vindt u een breed scala van karton voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van boxed Galia ... Get Goedkope prijzen op de aankoop van Galia doos.

De Galia fonds of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos wordt aanbevolen voor de scheepvaart, opslag ...Om dichter bij onze klanten te zijn, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist een compleet assortiment Galia-kartonnen dozen. Onze Galia-doos is verkrijgbaar in verschillende maten. U zult verschillende hoogten, breedtes en lengtes van gevallen vinden. Hoewel Galia-karton in alle sectoren wordt gebruikt, is het vooral bestemd voor de automobielsector.

Om het verplaatsen van uw Galia-kartonnen dozen te vergemakkelijken, adviseren wij het gebruik van pallettrucks, vrachtwagens of industriële heftrucks. Dit bespaart u veel tijd. We raden ook aan om transparante rekfolie of kleur te gebruiken. Het beschermt uw goederen tegen het weer en beschermt ze tegen nieuwsgierige blikken. Het gebruik van kleefbanden, of ze nu van polypropyleen, PVC, gekleurd of bedrukt zijn, wordt sterk aanbevolen. Dit zorgt voor de sluiting van uw kratten en maakt uw Galia-kaarten sabotagebestendig tijdens hun hele expeditie. Om uw goederen in uw Galia-kartonnen dozen te beschermen, raden we u ook aan een aantal van onze beschermende oplossingen te gebruiken, zoals noppenfolie, schuimpapier, hobbypapier, zijdepapier, enz. Beschermende oplossingen zorgen ervoor dat uw kwetsbare producten of onderdelen tijdens de verzending geen schade oplopen. Of u nu de juiste dimensies van uw Galia-fonds wilt weten of wilt weten wat de beste beveiligingsoplossing is, wij nodigen u uit om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u op de hoogte houden en u antwoorden op al uw vragen.

...
Voir plus..
Filters
2 articles

Galia kartonnen krat voor toeleveranciers van de auto-industrie ! GALIA : Consortium tot verbetering van de schakels in de Automotive Industry.
De Galia box voldoet aan de specifieke behoeften van de automobielsector, zoals in elke andere industrie. De Galia kartonnen doos voldoet aan de door de vereniging GALIA opgelegd voor toeleveranciers van de auto-industrie specificaties. Galia kartonnen soort standaard Amerikaanse doos met afmetingen in palletisable buitenste kusten laat de oprichting van homogene, stabiele pallets waardeerde alle logistieke sectoren. De Galia kartonnen dozen zijn bestand tegen schokken en vocht behoud van een sterke weerstand tegen verticale compressie die stabiel stapelen faciliteert (het stapelen van dozen op een pallet)