Karton en plastic etui

Opbergvakken in de portieren zelfklevend papier om uw documenten te beschermen tijdens expedities. Met zijn klevende zijde, ze vasthouden bijna overal.Packdiscount verpakking specialist biedt zak deur niet duur document. Hier vindt u een ruime keuze aan zakken koffertje voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van lijm zakken: zakken aktentas afgedrukt ...

Geniet van goedkope prijs op de aankoop van zakken deur scheepvaart documenten. Packdiscount-verpakkingsspecialist biedt u een goedkope documenthouderzak.
U vindt hier een ruime keuze aan documentvakken tegen de beste prijs. Ontdek een compleet assortiment zelfklevende zakjes: bedrukte documentenbuidels ...
Profiteer van goedkope prijzen bij de aankoop van portemonnees met verzenddocumenten. De documentenzak vergezelt gewoonlijk uw dozen en dozen tijdens hun expedities omdat het hun opvolging waarborgt. Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een breed scala aan documenthouders. U vindt in dit bereik de zelfklevende documenthouder en de superlijm-documenthouder. Het grote voordeel van de portefeuille is dat deze kleefstof is. Het kan dus bijna overal blijven hangen.
Of het nu gaat om de zelfklevende documenthouder of de Super-lijm documenthouder, ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de opening, de hoogte, de verpakking of het afdrukken kiezen dat u op uw portefeuille wilt schrijven (inclusief documenten, ...).

De portemonnee is een must voor expedities omdat het een snelle en efficiënte identificatie van pakketten mogelijk maakt. Onze documentvakken beschermen uw documenten tegen de elementen en de rillingen van al uw documenten. Om ervoor te zorgen dat u de juiste grootte van uw portefeuille kiest, kunt u een beroep doen op het advies van onze experts. Ze brengen je alle antwoorden die je nodig hebt om de juiste portefeuille te kiezen.

Selectie van pouchdeur document transparant plastic

Tijdens hun zending worden de kratten en dozen vaak vergezeld van documenten die de follow-up van uw pakketten garanderen. Om te voorkomen dat deze documenten worden verloren of beschadigd tijdens de verzending van deze pakketten, biedt de Packdiscount Packaging-specialist u een selectie met betrekking tot de aankopen van enveloppen Deur Professionele documenten.
De aankopen van enveloppen deurdocumenten zijn erg handig en zeer praktisch omdat ze een volledig kleefvlak hebben. Dit betekent dat ze op elk oppervlak kunnen worden gelijmd. Door te kiezen voor dit type envelopaankopen, bent u er zeker van dat uw documenten op uw pakketten of pallets zijn aangebracht. De aktetassen zijn vaak onderdeel van de aankopen van enveloppen in bedrijven omdat ze een snelle identificatie van pakketten mogelijk maken. Dit genereert een zeer belangrijke tijdbesparing.


De voordelen van een kleef- en stijve documentendeur

Tijdens zendingen ondergaan kratten en kartons vele schokken. Omdat onze enveloppen zijn gemaakt van polyethyleenmateriaal, zullen ze tijdens zendingen geen verslechtering of traan lijden. Aankopen van korte enveloppen zijn ook opgebouwd uit een siliconenboek dat de insertie en winning van uw documenten zal faciliteren. Met zelfklevende sluiting zal het de inhoud van uw envelop beveiligen door het onschendbaar te maken. De opening kan alleen worden gedaan door een verslechtering van de envelop. Uw documenten blijven veilig tegen nieuwsgierige ogen tot hun aankomst op de bestemming. Bestaande uit een zelfklevend bij het sluiten, zal de envelop uw slechte weerdocumenten, tranen en andere verslechtering tijdens het transport beschermen.
We stellen verschillende formaten van aktetassen voor. Daarom moet u de afmetingen van uw documenten stroomopwaarts nemen voordat u uw enveloppen aankopen. Ons assortiment enveloppen en vakken is ook samengesteld uit commerciële enveloppen, plastic enveloppen, enz.

...
Voir plus..
Filters

Kies een documenthouder met of zonder bedrukking ? 

Verzend met je pakjes de nodige documenten om ze allemaal te volgen met de documentvakken. Packdiscount biedt een breed scala aan volledig transparante of bedrukte zakjes die perfect zijn aangepast om aan dozen te bevestigen. De zakdocumenten met de afdruk "Documenten hier" vergezellen de verzending van al uw pakketten, maar kunnen ook bij de verzending van elk van uw pallets worden gevoegd. Zijn kleefstof maakt de bevestiging op alle steunen mogelijk en de stijfheid van deze verpakkingsoplossing maakt het gemakkelijker om de gewenste documenten te laten glijden.

Kies een documentdeurkleed met of zonder kleuren afdrukken?

Verzenden met uw pakketten De benodigde documenten voor het bewaken van elk van deze met de pockets van de documenthouder. Packdiscount biedt een breed scala aan volledig transparante of afgedrukte envelopzak en perfect aangepast om op de dozen te zetten. Pouches-documenten met afdruk "Documenten hier" vergezellen effectief het verzenden van al uw pakketten, maar kan ook toetreden tot het verzenden van elk van uw pallets. Zelfklevend kan de bevestiging aan alle haakjes en de stijfheid van deze verpakkingsoplossing mogelijk maakt het mogelijk om gemakkelijker de gewenste documenten te schuiven.

Wat zijn de voordelen van de Auto Adhesive Documents Shirt? 160x110, 225 x 160 mm, 310x220 mm.

Beschermer: Ideaal om uw documenten te beschermen. Ultra solide: zeer resistente polyethyleenfilm. Zeer stijf: zelfklevend gezicht beschermd door siliconen papier, het inbrengen van de insertie van documenten. Veilig: het pouch houdt perfect op alle media en behoudt uw indiscretion-documenten omdat het niet open kan zijn zonder verslechtering. Het document Documenten Pouch is ideaal voor verzending van uw pakketten en hun follow-up.