Kokers

Commercial Envelope, kraft tas voor uw zendingen dagelijks en kosten. Packdiscount verpakking specialist biedt commerciële envelop en kraft tassen goedkoop.
Hier vindt u een breed scala aan commerciële kraft enveloppen en zakken aan de beste prijs. Ontdek een compleet aanbod van kraft tassen, office envelop, gemechaniseerde enveloppe ...

Krijg goedkope prijzen op de aanschaf van bedrijfsvoertuigen kraft enveloppen en zakken. De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een reeks commerciële enveloppen voor uw dagelijkse documentverzendingen. In dit bereik vindt u de commerciële envelop, de gemechaniseerde envelop, de envelop en het kraft- en velin-zakje. Met dit volledige assortiment commerciële enveloppen kunt u de envelop kiezen die overeenkomt met uw verzendtypen. Voor elk van de commerciële enveloppen hebt u de keuze tussen verschillende afmetingen met betrekking tot de opening en de hoogte van uw portefeuille. U kunt ook kiezen voor een commerciële envelop met of zonder venster, met of zonder balg, de gewenste verpakking (pak van 100, verpakking van 200, ...). Het kraft-zakje is bijvoorbeeld bestemd voor het verzenden van zware en omvangrijke documenten. De kraft garandeert een grote weerstand en een uitstekende bescherming van uw verzonden documenten. Deze commerciële envelop is zeer goed bestand tegen vocht en scheuren. De mechaniseerbare envelop is van zijn kant bedoeld voor het verzenden van documenten in grote aantallen.

Ons gehele assortiment commerciële enveloppen bestaat uit een zelfklevende sluiting. Dit geeft uw zendingen wat zekerheid en maakt uw zakken volledig fraudebestendig. Als u kwetsbare en gevoelige producten wilt verzenden, ontdek dan ons volledige assortiment luchtkussenomhulsels en schuimenveloppen.

...
Voir plus..
Filters

Hoe kies je je commerciële envelop ?

De commerciële enveloppen zijn bedoeld voor dagelijkse zendingen: facturen, handelsdocumenten. Commerciële enveloppen zijn er in verschillende kwaliteiten en formaten die passen bij de grootte van uw post. Elk envelopformaat (C4, C5) komt overeen met een papierformaat (A4, A5). Deze formaten zijn internationale normen die zijn vastgelegd in de ISO 216-norm. Waarvoor zijn gemechaniseerde enveloppen?Vaak gebruikt voor mailingen en bulkmailings, enveloppen voor automatische enveloppen zijn geschikt voor alle printers.