Krimpfolie voor palletten

Rekfolie Machine
Vind alle een stretch film end machine ! Machine stretch films verzekeren sluiten van kartonnen dozen, containers voor de verzending. Packdiscount gespecialiseerd stretchfolie wikkelaar ! Voor particulieren en professionals. Packdiscount specialist voor de beste prijs pakket biedt films zoals stretch goedkope machine.Ontdek een compleet aanbod machine stretch film voor bescherming en opbergdoos karton, container ...

De rekfolies van de machine hebben meerdere functies. Ze zorgen voor het sluiten van kratten en dozen, maar houden ook uw lading op uw pallets tijdens opslag in uw werkplaats of magazijn. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij verschillende machine-stretchfilms. Onze machine-rekfolies zijn gemaakt van polyethyleen. Dit garandeert de kracht en kwaliteit van onze rekfolies. In ons assortiment stretchfoliemachines vindt u bijvoorbeeld de machine stretchfolie Cast en de machine stretchfolie Cast 220%. Het verschil zit in de rekbaarheid van de film. De ene is rekbaar tot 180% en de andere tot 220%. Onze stretchfolies kunnen worden gebruikt op rekwikkelmachines. Dit zorgt voor een palletisering en verpakking van zeer hoge kwaliteit. De rekbare films beschermen uw goederen, of het nu tijdens de verzending is of tijdens opslag in uw magazijn of werkplaats. Kies onze palletiseeraccessoires om de opslag van uw goederen in uw magazijn te garanderen. Dit zijn kwaliteitsproducten en altijd tegen de beste prijzen. Met de rekfoliemachine kunt u uw goederen op de juiste manier op pallets plaatsen en hen maximaal beschermen tijdens de gehele verzending of tijdens de opslag in de werkplaats of het magazijn.

Om zeker te zijn van het kiezen van de juiste machine stretchfilm, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Afhankelijk van uw behoeften, zullen zij weten welke de meest geschikte rekfolie tussen de machine is tussen gegoten rekfolie en 220% gegoten rekfolie.

...
Voir plus..
Filters
3 articles