Lange dozen

De kartonnen doos is ontworpen voor het verpakken en verzenden van uw lange en smalle producten. U vindt een brede selectie langproductkarton tegen de beste prijs. Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen verpakkingen goedkoop. Hier vindt u een breed scala van lange doos voor de beste prijs te vinden.

Om dichter bij de behoeften van zijn klanten te zijn, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende formaten verpakkingskartons. Onder deze verpakkingskartons bevindt zich de lange productverpakking. Zoals de naam al doet vermoeden, is het ideaal voor het verpakken en verzenden van lange, smalle producten zoals posters, posters, ... In ons assortiment kaart van lange producten, zodat u de kartonnen buis Longbox lange groot diafragma enkelgolfkarton doos, kartonnen doos en de lange, brede opening dubbele groef.

De vorm van elk van deze kartons voor lange product en de openheid zijn erg handig, want ze laten u in te voegen en haal de producten heel gemakkelijk snel e. De kartonnen doos voor lang gecanneleerd product is eerder bestemd voor de verzending van lange, lichte en breekbare producten. De kartonnen doos voor lang dubbel groefproduct wordt gebruikt voor lange en vrij zware producten. De dubbele groef biedt extra bescherming. Controleer voordat u uw pakket verzendt of uw lange productverpakking correct is gesloten. Hiervoor adviseren wij u te kiezen voor lijmen (PVC, polypropyleen, kleur of bedrukt, ...). Met onze kartons voor lange producten, stuur uw posters, uw posters, en andere lange product met gemak en vertrouwen. Om uw posters of posters te bevestigen, kunt u onze elastieken gebruiken. Het is de ideale oplossing om ze bijgevoegd te houden.

...
Voir plus..
Filters

Waarom gebruiken we de tube kartonnen verpakking of de kartonnen tube ? 

De lange doos is perfect voor het verzenden van lange : Longbox, buisvormige of verpakte papieren producten: poster, poster, documenten, plan! Als uw producten eenmaal in de verpakking zijn geplaatst, beschermt de kartonnen buis ze tijdens het transport. Het karton voor lang product is een postverpakking, ideaal voor uw zendingen door La Poste en Colissimo.