Opvulchips

Bescherm uw producten zoals ze zouden moeten met onze bubbelpapieren!Luchtkussenfolie wordt veel gebruikt wanneer u zeer breekbare producten wilt verzenden. Inderdaad, de bubbels gedragen zich als een schokbestendig kussen waardoor uw kwetsbare objecten tijdens het transport de schokken van het transport niet kunnen ondergaan. Het is om deze reden dat de verpakkingsspecialist Packdiscount  ervoor heeft gekozen om u een hele reeks noppenfolies aan te bieden om dichter bij de behoeften van zijn klanten te komen. In deze reeks van noppenfolie, zul je bepaalde economische zeepbel papier, bel papier bio, papier antistaique bubble, bubble kraftpapier ... Elk van deze noppenfolie heeft zeer specifieke eigenschappen te vinden. Om deze reden moet u uw behoeften hebben gedefinieerd voordat u uw noppenfolie kiest.

De economische bubbelfilm beschermt uw kwetsbare objecten tegen de juiste prijs zonder de kwaliteit te verwaarlozen. Deze bubbelfilm past zich perfect aan de vorm van uw objecten aan en voorkomt dat ze tijdens het transport worden geraakt en beschadigd. Om zeer fragiele items met een hoge waarde te beschermen, kunt u de bubbelfolie van kraftpapier kiezen. Dit biedt dubbele bescherming voor uw objecten. U krijgt de garantie dat uw pakketten intact blijven tijdens hun verzending. Inderdaad, de alliantie van bubbels en kraft maakt je producten onverwoestbaar. Om dichter bij uw behoeften te zijn, bieden wij deze bubbels in verschillende groottes aan. Elk van onze noppenfolie is van een zeer hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijs. Ontdek onder onze oplossingen voor het instellen en beschermen ook ons ??schuimpapier, ons kraftpapier, onze blokkeringsdeeltjes, ons vloeipapier en onze tampons. Als u niet weet welke noppenfolie uw producten binnen uw kartonnen dozen of postbussen moet beschermen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen uw behoeften begrijpen en u helpen bij het kiezen van de beste rigging- en beschermingsoplossingen.

Bubble Paper - Bubble Paper Roller - Bubble Film

Om ervoor te zorgen dat de beste kalibratieoplossing en bescherming van uw fragiele voorwerpen, is de keuze van het bubbelpapier een noodzaak. Hiervoor biedt PackDiscount u verschillende typen en formaten van bubble-papier, om u te helpen in uw fragiele objectbescherming: organische bubbelfilmrol, antistatisch, kraft of polyethyleen.
De bubbelfilm garandeert u de bescherming van fragiele objecten (platen, glazen frames, meubels tijdens een zet). De economische bubbelfilm garandeert de bescherming van fragiele voorwerpen tegen de laagste kosten zonder de kwaliteit van de bescherming te verwaarlozen. Dankzij deze bubbelfilm beschermen u fragiele voorwerpen gedurende hun zending.
Als de bubbel 10 mm blijft, stellen wij de bubbelfilm-rol in verschillende lengtes en breedtes voor, om aan uw verwachtingen te voldoen. De witte bubbelfilm, met zijn verschillende maten van bellendiameter, beschermen kleine objecten in uw dozenkarton. Fragiele objecten zullen tijdens hun zending het risico van schokken voorkomen. De dikte en het volume van dit bubbelpapier zorgt ervoor dat de timing van uw producten in kartonnen dozen, dankzij het schokbestendige effect.
Onder onze bubbelpapierbereiken vindt u de biologische bubble-film. Zijn eigenaardigheid ligt in het feit dat het breekt tot warmte en licht. Dit type bubbelpapier is milieuvriendelijker. Samengesteld uit een chemische reactie-triggerbesturingsapparaat, zorgt deze bubbelfilm voor de bescherming van fragiele objecten en vermijdt het risico op verslechtering van uw objecten.
In ons assortiment bubble-film bieden we de Kraft Bubble-film. Dit brengt dubbele bescherming voor uw fragiele objecten.
Met zijn buitenste kraftpapierrol zullen uw producten het risico van schade als gevolg van vocht vermijden en, profiteren van een discretie bij verzending, zoals met krantenpapier.
Andere soorten kwaliteitsbubbelfilms en de beste prijzen zijn beschikbaar op onze site om de bescherming van fragiele objecten te waarborgen.

...
Voir plus..
2 articles

Hoe de noppenfolie kiezen?


Tijdens een verhuizing, we altijd bang voor beschadiging van onze serviezen en andere breekbare voorwerpen, dus het is belangrijk om de noppenfolie dat uw bezittingen te beschermen kiezen. Korting bij Pack bevat verschillende bubble film type om aan alle wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. U zult met onze film bubble kunt de grootte van de bellen te kiezen. Wij raden u kiest voor kleine belletjes (10mm) als u wilt lichte producten afzonderlijk of voor producten waarvan het oppervlak is kwetsbaar te wikkelen. Voor de meest kwetsbare en zware voorwerpen, adviseren wij u eerder een noppenfolie bellen die van gemiddelde grootte (18mm) zijn. Als uw doel is zeer fragiel met aanzienlijke gewicht, dan raden wij het papier grote bubble (32mm), die ook wordt gebruikt in veel gevallen van tuigage.


Wat de film Bio zeepbel?


Pack korting biedt aan onze film bio bubble, effectief en volledig biologisch afbreekbaar product te ontdekken! Onze film bio bel zal schok als je beweegt of tijdens een andere logistieke operatie op te vangen! Dit noppenfolie is milieuvriendelijk en bevat een controle-apparaat dat de afbraak noppenfolie activeert. en kiezen voor biologische met een interessante prijs, omdat het papier eco bubble is beschikbaar vanaf slechts € 17,90!


Hoe kan ik de delicate items met bubbel folie inpakken?


Om kwetsbare objecten te beschermen, is het noodzakelijk om in te pakken. Om breuk te minimaliseren bij het verplaatsen van deze objecten in uw dozen, raden we allereerst een laag dik genoeg film bubble in de doos die alle schokken op te vangen hebben. Voor de meer breekbare voorwerpen, adviseren wij u om ze afzonderlijk apart en zo voorzichtig mogelijk te pakken, elk onderdeel. Ook interleave een vel folie bel tussen elk object, zal bij eventuele schokken te beschermen. Tot slot, vergeet niet om de zwaarste objecten en minder kwetsbaar in de doos te plaatsen.

Bubble Packaging - Goedkope Bubble Papier

Waar kun je je bubble papier te kopen en vind uw bubble papier?

Tijdens een verhuizing, we altijd bang om onze gerechten of een ander breekbaar object verslechteren, dus is het belangrijk om de bel papier dat uw objecten zal beschermen kiezen. Bij Packdiscount, bieden wij verschillende soorten bubble film aan alle eisen en behoeften van onze klanten te voldoen. Je moet met onze bubble film, de mogelijkheid om te kiezen het volume, de hoogte van de film en de diameter van de belletjes. Hier is een lijst met tips voor uw verpakking:
Als u wilt verlichting individueel of voor producten waarvan het oppervlak is kwetsbaar te wikkelen. Wij raden u kiest voor kleine belletjes (10mm).
Voor meer breekbare en zware voorwerpen, zullen wij u adviseren in plaats van een papieren document, waarvan de bellen zijn van gemiddelde grootte (18mm).
Als uw object is zeer fragiel met een aanzienlijke gewichtsbesparing, adviseren wij de grote bel papier (32mm). Het past ook in vele plaatsen van kalibratie.
Wat is biologische bubble film?

PackDiscount biedt aan onze biologische bel bescherming, een efficiënt en volledig biologisch afbreekbaar product te ontdekken! Onze Bio Bubble film kan schokken op te vangen tijdens uw bewegingen, of op elke andere logistieke operatie! Deze bel papier milieuvriendelijke omvat een besturingsinrichting die de bel papier afbraakproces activeert. Kies voor bio met een interessante prijs.

Hoe de breekbare voorwerpen met bubbel folie verpakken en of kopen, bel papier voor het verplaatsen?

Het is noodzakelijk om de breekbare voorwerpen te verpakken, bij het verzenden of verplaatsen, om de breuk tijdens transport in uw dozen te voorkomen. Allereerst, raden wij u aan een dikke bubble filmlaag op de bodem van het karton, dat eventuele schokken zal temperen. Met betrekking tot de meest kwetsbare objecten, adviseren wij u om ze afzonderlijk in te pakken en de meest subtiel mogelijk te maken. Ook interculate een luchtbel filmblad tussen elk object, om ze te beschermen tegen mogelijke stoten. Vergeet niet om de zwaarste en minder kwetsbare voorwerpen op de bodem van het karton te plaatsen. Tenslotte vul nieten papier dankzij de schuimroller, schuimdistributeur en schuimdocument of huwelijk deeltjes timing chips, zodat de inhoud aanpast om het volume van het karton.

Waar bel papier goedkoop vinden?

Vind al onze winkel referenties en codes hieronder. PackDiscount kunt u binnen 24 uur per dag, bij u thuis als u een individu of, staan ??tot uw winkel als je een professional bent.