Vragen over kartonnen containers

Wat betekent container?

De kartonnen container is een grote kartonnen doos waarmee je verre expedities kunt maken. Dit soort Amerikaanse dozen bieden u de mogelijkheid om een groot aantal zware producten tegen lagere kosten te verzenden. Deze soorten containers worden voornamelijk gebruikt voor verre zendingen omdat ze een groot aantal goederen kunnen bevatten.

Wat betekent container?

Er zijn een groot aantal containers op onze website om aan uw behoeften te voldoen. Ten eerste zijn al onze containers (kartonnen containers met flap of kartonnen container met NEOTAINER plastic pad) in verschillende maten verkrijgbaar. U kunt de lengte, breedte en hoogte van uw grote dozen kiezen. De kartonnen container is erg handig om te laden en lossen kan gemakkelijk worden gedaan dankzij de aanwezigheid van de flappen. De container NEOTAINER is ook erg handig omdat deze plastic pads heeft. Hiermee kunt u een alternatief voor de palletkrat hebben. Bovendien zijn de plastic kussens nestbaar, waardoor u veel ruimte bespaart voor uw opslag. De container is een grote Amerikaanse doos. U kunt ook kiezen uit onze afzonderlijke dozen van golfkarton, dubbele dozen van golfkarton of drievoudige dozen van golfkarton door ze in grote afmetingen te nemen. Dit is afhankelijk van het type goederen dat u wilt verzenden. Maar als het zware producten zijn om te verzenden, raden we u aan te kiezen voor drievoudige golfkartonnen dozen of voor een van onze containers die speciaal zijn bedoeld voor zware en verre expedities.
Om de sluiting van uw containers of kartonnen dozen te garanderen, raden wij u aan om een ​​van onze verpakkingstapes te gebruiken. Je kunt je expeditie ook perfectioneren door stretch-wrap te gebruiken. Het inbrengen van schokdempende en beschermende oplossingen in uw grootformaat kartonnen doos wordt ook aanbevolen om uw kwetsbare en gevoelige producten te beschermen. U hebt de keuze tussen noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, kussens, vloeipapier ... Met dit alles zorgt u voor de totale veiligheid van uw verre zendingen van goederen.

Wat bevat een container?

Kartonnen containers zijn gemaakt om zware goederen te bevatten, bedoeld om naar verre bestemmingen te worden verzonden. In werkelijkheid kan een grote doos alle soorten goederen bevatten. De grote Amerikaanse dozen zijn inderdaad zeer resistent en beschermen uw producten tegen eventuele schokken en andere schade die ze tijdens hun verzending kunnen oplopen. Gemaakt van kraft, zijn kartonnen containers bestand tegen zeer zware lasten dankzij hun robuustheid. We raden u echter aan om kalibratie- en beschermingsoplossingen te gebruiken om de goede staat van uw zendingen te garanderen. Vergeet niet om stickers of banden mee te nemen om de sluiting van uw containers te garanderen.