Papieren bescherming

Papieren bescherming
Breed scala van kraftpapier en golfkarton: Ideaal als beschermende papier of stuwmateriaal. U vindt er een grote selectie van kraftpapier en golfkartonnen verpakkingen voor de beste prijs. Packdiscount specialist voor de beste prijs en pakket biedt ijkoplossingen en bescherming tegen lagere kosten.

Voor professionals en particulieren, vindt u een volledig assortiment van golfkarton, beschermend papier, kraftpapier rollen te vinden. Ga je gang en krijgt de beste prijs op de aanschaf van golfkarton of ambachtelijke papier. Het kraftpapier dat we aanbieden als een kalibratie-oplossing is 100% natuurlijk en daarom biologisch afbreekbaar. Het werkt voor duurzame ontwikkeling. Kraft wordt herkend als een zeer resistent materiaal. Door het kraftpapier in uw dozen te gebruiken, garandeert u een van de beste beveiligingen voor uw expedities. Zeer resistent, kraftpapier is bestand tegen alle tranen. Je producten blijven tijdens hun expeditie intact. Zeer robuust, kraftpapier kan in meerdere situaties worden gebruikt. Het kan dus worden gebruikt om uw producten in hun kratten en dozen te beschermen, in te pakken, te kisten of te verpakken. Golfkarton wordt voornamelijk gebruikt om zware en breekbare en volumineuze producten te beschermen.Naast kraftpapier hebben we ook andere schokdempende oplossingen zoals noppenfolie of schuimpapier. 

Schuimpapier wordt voornamelijk gebruikt om oppervlakken te beschermen die gevoelig zijn voor krassen en stof. Dit schuimpapier moet worden gebruikt voor het verzenden van schermen, cd's, dvd's, floppy disks, enz. Kalibratiekussens worden gebruikt om te voorkomen dat de producten elkaar raken en tegen elkaar botsen. langs hun vervoer.Productbescherming is essentieel, maar het is ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dozen goed gesloten zijn. Wij adviseren u om onze plakband te gebruiken om de sluiting van uw verpakkingsdozen te garanderen.

...
Voir plus..
Filters
6 articles

Wat gebruik voor mijn golfkarton?
Om te verpakken en bieden bescherming voor al uw producten, nodigen wij u uit om ons aanbod golfkarton te ontdekken. Gekenmerkt door zijn hoge sterkte, golfkarton is zacht en buigzaam te zorgen voor een snelle en eenvoudige verpakking die beschermt tegen schokken. Ook punctie bestendig, je kunt het ook gebruiken om uw omvangrijke producten om gevoelige oppervlakken te beschermen te pakken, maar ook om in te voegen en koppel al uw security producten tijdens het vervoer of opslag. Zeer effectief tegen schokken, onze golfkarton heeft ook het voordeel dat zeer licht met een gewicht van 350 g / m en een dikte van 5mm.
Bij het gebruik van kraftpapier rollen?
Het is een zeer robuuste en efficiënte papier tegen scheuren of barsten die gebruikt kunnen worden op verschillende manieren. Het maakt het mogelijk eerst uw producten veilig te verpakken. Het is dus je kunt onze rol kraftpapier producten te gebruiken tijdens het verpakken met een bepaald gewicht en / of scherpe randen. Kraft papier is ook geschikt voor timing en jam bij het verzenden van uw goederen. Inderdaad, sterk maar flexibel, raden we de kraftpapier om spullen en wig in je kartonnen dozen.
Natuurlijke kraftpapier: een gebaar voor het milieu.
Al onze verschillende kraft papieren zijn 100% natuurlijk en recyclebaar. Product in de Landes in Frankrijk, is onze kraftpapier duurzaam gemaakt van Pine bossen aan de milieuproblematiek te overwegen. Biologisch afbreekbaar, wordt recycling kraftpapier ook gedaan met een laag verbruik van hulpbronnen.