Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Bakken en Dozen

Bakken en Dozen

kartonnen doos Specialist Packdiscount biedt een breed scala van karton, kartonnen doos. Noodzaak van een productie van karton of aangepaste kartonnen doos verpakking. Professionals en individuen, kies uw verpakkingsdozen, dozen dozen of Amerikaanse dozen onder veel formaten en kwaliteiten, terwijl u profiteren van de beste prijzen. Onder onze dozen en dozen vindt u dubbel golfkarton, drievoudig golfkarton, Galia-kartons, flesverpakking, in hoogte verstelbare telescopische dozen, exportcontainers, kartonnen kokers voor lange producten, pallets of houten verlengstukken. . Weet dat je al onze kartonnen dozen kunt aanpassen. U kunt het bericht kiezen dat u naar uw klanten wilt overbrengen. Hebben een op maat gemaakte doos of kartonnen doos nodig om allerlei producten te verpakken en te verzenden. Aarzel niet om ons te contacteren voor een snel en gepersonaliseerd citaat. Voor uw verhuizingen hebben we standaard kartonnen verpakkingen. U kunt ook uw bewegende kartons kiezen volgens uw objecten (grote dozen, medium of klein). Bewegende kits die zijn ontworpen om uw leven makkelijker te maken met zijn reeks kartonnen dozen, lijmen en rollen. 
Wij bieden garderobe dozen, ideaal voor het opbergen van uw kleding, u hoeft gewoon hangers te hebben. Ideaal voor studenten, de opslagtijd is verminderd. Kartonnen doos, enkele fluit, dubbele fluit of drievoudige fluit. doos archief, Scheepvaart container. De keuze van het type kartonnen doos is afhankelijk van uw behoeften en het gewicht van uw te verzenden goederen. De keuze van het type karton hangt af van uw behoeften en het gewicht van uw te verzenden goederen. De keuze van uw kartonnen doos moet ook worden gemaakt volgens het formaat van uw goederen. Voor lange producten moet je kiezen voor kartonnen kokers, ...
Raadpleeg onze catalogus van standaard cartons, met of zonder handgrepen.

Een doos zoeken

Enkellaags Golfkarton

Enkellaags Golfkarton

Op zoek naar een kartonnen doos? Een brede selectie van enkele geribbelde kartonnen verpakkingen.

Bekijken

Dubbellaags Golfkarton

Dubbellaags Golfkarton

Op zoek naar een kartonnen doos? Een ruime keuze aan dubbele golfkarton verpakking.

Bekijken

Kartonnen exportdozen

Kartonnen exportdozen

Op zoek naar een kartonnen doos? Een brede selectie van triple golfkarton verpakking.

Bekijken

Doos Karton Galia

Doos Karton Galia

Hier ons assortiment boxed Galia ... Een volledig gamma van Galia doos.

Bekijken

Verpakking Voor Flessen

Verpakking Voor Flessen

Op zoek naar een verpakking van de fles? Een brede selectie van speciale fles dozen.

Bekijken

Telescopische door met variable hoogte

Telescopische door met variable hoogte

Hier ons assortiment telescopische karton en karton variabele hoogte ... Een volledig gamma van aanpasbare doos.

Bekijken

Container Export

Container Export

Hier ons assortiment van de verpakking voor de export ... Een compleet assortiment van verpakkingen kartonnen.

Bekijken

Pallets

Pallets

Hier ons assortiment pallet hout, gegoten pallet ... volledige scala van de scheepvaart pallet.

Bekijken

Lange dozen

Lange dozen

Hier ons assortiment karton voor lange en smalle product ... Een volledig gamma van verpakkingen kartonnen doos.

Bekijken

Palletopzetrand in hout

Palletopzetrand in hout

Een ruime keuze aan houten verhogers voor de export. In voorraad, snelle levering. Ook kun je hier onze containers, drie dozen, strip ...

Bekijken

Bekijk onze gepersonaliseerde verpakkingen!

Print uw logo's en adresgegevens op alle soorten verpakking.

carton à imprimés personnalisés
Een prijsopgaaf vragen

Bakken en Dozen : Aanvullende informatie

Hoe maak je een kartonnen doos kiezen ?
Dit is een kartonnen doos, bestaande uit een of meer golfplaten papier geplakt op een of meer vellen kraftpapier. Recycleerbaar en biologisch afbreekbaar, natuurlijk, golfkarton die deel uitmaken van het karton is afkomstig van de cellulose vezels afkomstig van recycling van verpakkingen en nieuwe vezels. Golfkarton wordt gevormd door het papier sizing door assemblage onderhouden door golvende fluit papier waarvan de dikte varieert enkele millimeters. Kraft dekens betrokken bij de mechanische en klimatologische bestendigheid van de verpakking. De groeven geven stijfheid van het pakket, maar ook een maximale rekbaarheid zij als schokdempers dienen bij schokken.
Wat fluit voor uw kaart ?
Wij bieden 3 types van golfkarton, afhankelijk van het gewicht, breekbaarheid, het vervoer en de opslag voorwaarden van uw producten en materialen.
  • Simple Flute - Resistant : light producten of dragers (die het gehele interieur volume van de verpakking te vullen en kan de stapel voorbeelden te weerstaan: documenten, voorverpakte producten).
  • Dubbele fluit - Zeer goed bestand tegen : zwaar, kwetsbaar en niet-dragers (het pakket ondersteunt alle beperkingen, bijvoorbeeld bulkgoederen.)
  • Triple wall - Uitstekende sterkte : De zwaardere belastingen (tot 500 kg) en breekbaar, moeilijke vervoer, de uitvoer, en de lange termijn opslag.
3 types van gestandaardiseerde dozen: De dozen in één stuk flappen met een gelijmde assemblage gezamenlijke, gestikt of plakband. Ze worden verzonden vlak, klaar voor gebruik. Telescopische dozen, bestaande uit een deksel en een aparte bodem. De boxen gelijmd self-klaar achtergrond, gemaakt uit één stuk, worden verzonden plat.